Geurbehandeling

Geurbehandeling is nodig wanneer er sprake is van stankoverlast en/of kwalijke dampen die slecht zijn voor het milieu en mens. Door het toepassen van biofilters, geurfilters, kokosfilters, lavafilters en gaswassers (scrubbers), wordt de stank afgebroken. In de diverse filters worden de geurcomponenten biologisch afgebroken. In de gaswassers worden de geurcomponenten zowel biologisch als chemisch afgebroken.

AZ Techniek levert, installeert en onderhoud biologische filters zoals kokosfilters en lavafilters en kan ook bestaande filters leeghalen en hervullen. Af te voeren materialen worden op een verantwoorde wijze afgevoerd door AZ Techniek en voldoet aan de wettelijke verplichting voor het innemen, vervoeren en afvoeren middels een VIHB registratie.

Door eigen materiaal en ervaren medewerkers kunnen we de werkzaamheden flexibel inplannen en bij de uitvoering heeft u er als opdrachtgever geen omkijken meer naar.

Geurfilters

De uitgebreide keuze binnen het assortiment aan geurfilters van AZ Techniek zorgt ervoor dat u op de beste manier verlost wordt van de stankoverlast en/of kwalijke dampen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van biologische geurfilters. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Verschillende geurfilters

Ons bedrijf is vakkundig op het gebied van verschillende werkwijzen bij geurbehandeling. Wij monteren verschillende filters om nare geuren tegen te gaan, waaronder:

Wij kunnen ieder klantspecifiek filter voor u maken, inrichten en monteren. Ook het leeghalen, eventueel repareren en weer vullen van uw filter verzorgen wij. Onze kennis en speciale uitrusting maken dat wij elke klus naar tevredenheid kunnen afhandelen. Benieuwd welke filters het meest geschikt zijn voor uw situatie? Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies.

Vragen? Neem vandaag nog contact op

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van geurfilters kunt u contact met ons opnemen via een digitaal formulier. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)412 610 486. Op elke vraag hebben wij een passend antwoord. AZ Techniek adviseert u en klaart de klus van A tot Z!