Lavafilters

AZ Techniek verzorgt voor u kwalitatieve lavafilters die wij op maat voor u kunnen vervaardigen. De montage en het onderhoud van de filters nemen wij ook voor onze rekening. Uit ervaring is gebleken dat onze lavafilters lang meegaan en goed functioneren voor de geurbehandeling van uw toepassing.

Lavafilters op maat laten maken

U heeft de keuze uit twee soorten lavafilters: HPE lavafilters en GVK lavafilters.

HPE lavafilters zijn prijstechnisch interessant en kunnen door AZ Techniek in elke maatvoering worden vervaardigd. Onze HPE lavafilters zijn voorzien van een beloopbaar dak, antislip, een aluminium railing en kooiladder. Een kunststof roostervloer en een sproei-installatie zijn ook inbegrepen bij het filter.

Daarnaast leveren we ook GVK lavafilters die voorzien kunnen zijn van een PVC lining. Deze filters hebben dezelfde voorzieningen als een HPE lavafilter. Het vervoeren, plaatsen en vullen van de filters wordt door werknemers van AZ Techniek op een professionele wijze afgehandeld.

Meer informatie over lavafilters

Voor extra informatie over het vervaardigen en plaatsen van onze lavafilters kunt u het digitaal formulier op onze website invullen. Door te bellen met +31 (0)412 610 486 kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en maken desgewenst een afspraak voor u.

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%
N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding