Opslagtanks

AZ Techniek is een hoogwaardige leverancier van kunststof leidingsystemen van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen u onder meer kunststof opslagtanks op maat leveren. Deze tanks worden door ons vervaardigd uit speciaal wikkelbuis en plaat. AZ Techniek kan u zowel enkelwandige als dubbelwandige kunststof opslagtanks leveren. Uiteraard staan wij u graag bij met deskundig advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring en grote mate van vakkundigheid, kunnen wij u precies vertellen wat voor type tank het meest geschikt is voor uw toepassing. Vervolgens wordt de ideale tank op maat ontwikkeld, geproduceerd, geleverd en op locatie gemonteerd. Ook het monteren van een roerwerk of vulstation is voor ons geen enkel probleem.

Kunststof opslagtanks op maat geleverd

Bij het ontwerp van opslagtanks hanteren wij de DVS richtlijn voor de sterkteberekening en het bepalen van de wanddikte’s.

Afhankelijk van de uitvoering en maatvoering kan een stalen versterking noodzakelijk zijn. Deze versterking wordt bekleed met kunststof profielen tegen corrosie. Opslagtanks kunnen voorzien worden van een calamiteitentank, roerwerk, niveaumeting en vulstation.

HDPE opslagtanks volgens de DVS-richtlijnen

Voor diverse luchtbehandelingssystemen kan AZ Techniek het hele traject op maat verzorgen. AZ Techniek kan onder andere HDPE opslagtanks volledig naar wens leveren. Deze tanks worden door ons ontworpen en vervaardigd volgens de DVS-richtlijnen en kunnen zowel enkel- als dubbelwandig worden uitgevoerd. Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Daarna gaan wij de ideale opslagtank voor u ontwerpen. Vervolgens wordt de tank geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Ook de montage van een roerwerk of een vulstation is voor ons geen enkel probleem.