Leidingsystemen

Kunststof leidingsystemen voor luchtbehandeling, sproeiwater, afvoer en chemicaliën kunnen we in alle diameters leveren en monteren.

Hierbij maken we gebruik van buizen, fittingen en armaturen van gerenommeerde fabrikaten zoals GF, FIP, Simona en Agru.

HDPE leidingwerk is standaard in de kwaliteit PE100 waardoor er dunnere wanddikte’s gebruikt kunnen worden bij dezelfde drukklasse.

Ondersteuning wordt uitgevoerd met kunststof, gegalvaniseerde of RVS beugels en de uitzetting wordt waar nodig opgevangen met expansiestukken.

Lasverbindingen worden als stuiklas (stomplas), moflas (polyfusie las) of als elektrolas gemaakt met de hiervoor geschikte apparatuur.

Verschillende kunststof leidingsystemen

AZ Techniek is de ideale partner op het gebied van kunststof leidingsystemen. U kunt onder meer de volgende typen leidingsystemen verkrijgen:

  • Afzuiginstallaties;
  • Ventilatoren;
  • Suskasten;
  • Opslagtanks;
  • Doseerkasten.

Voor ieder van deze kunststof leidingsystemen garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Wij kunnen het gehele traject van advies tot aan engineering en van productie tot aan montage volledig op maat voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde het ideale systeem in handen krijgt. Daarnaast kunnen wij ook kunststof leidingwerk voor andere toepassingen in onder meer HPE, PP, PVDF en pvc prefabriceren en op locatie monteren.