Doseerkasten

AZ Techniek heeft met haar ervaring en kennis een eigen ontwerp vervaardigd voor doseerkasten in kunststof sandwichpanelen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de doseerkasten vakkundig geplaatst worden. Hieraan gaat een proces vooraf van engineering en productie waarbij wij rekening kunnen houden met uw specifieke situatie! Laat ons uw wensen weten en wij realiseren ze voor u.

Doseerkasten en regelsystemen met een hoge isolatiewaarde

De doseerkasten huisvesten de gewenste doseerpompen en regelsystemen. Het leidingwerk wordt uit de gebruikelijke kunststoffen vervaardigd. Meer informatie vindt u op onze website. Onze kasten zijn erg strak en hebben een hoge isolatiewaarde. De doseerkasten kunnen we voorzien van vorstbeveiliging en verlichting. Zo is de installatie het hele jaar gemakkelijk te onderhouden en kost dit systeem beduidend minder energie door de vorstbeveiliging! Ook voor onderhoud maakt u gebruik van onze expertise en ervaring.

Van PP sandwichpanelen hebben we een doseerkast ontwikkeld welke op maat gebouwd kan worden. Deze panelen hebben een hoge eigen stijfheid en isolatiewaarde waardoor er minder verwarming/energie nodig is.

Bovendien zijn de wanden mooi glad aan de binnenzijde wat onderhoud en reiniging eenvoudig maakt.

Doseerkasten kunnen voorzien worden van verlichting en kastverwarming.