Apparatenbouw

AZ Techniek heeft veel expertise in huis op het gebied van het fabriceren van kunststof apparatenbouw. Tijdens het proces vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke montage waarborgen wij kwaliteit en efficiëntie bij het vervaardigen van kunststof apparatenbouw. De werkzaamheden worden verricht door onze ervaren en gespecialiseerde werknemers. Wij werken flexibel omdat wij beschikken over eigen vervoersmogelijkheden. Bovendien onderhouden wij zeer goede contacten met onze leveranciers.

Engineering, productie en montage

Ons bedrijf staat garant voor hoogwaardige engineering, productie en montage op het gebied van kunststof apparatenbouw, waaronder Doseerkasten, Opslagtanks en gaswassers .

Daarnaast verzorgen wij ook kunststof leidingsystemen. Kortom, het gehele traject voor de fabricage en montage kunt u met een gerust hart overlaten aan AZ Techniek.

Wij werken klantspecifiek, dat wil zeggen dat wij luisteren naar uw wensen en u een duidelijk advies geven. Wij zorgen ervoor dat de overlast en het ongemak die gepaard gaan met technische werkzaamheden tot een minimum beperkt blijven. In onze werkplaats prefabriceren we de materialen en kunnen deze dan gemakkelijk op locatie monteren.

Kunststof apparatenbouw

AZ Techniek ontwerpt, vervaardigd en installeert producten op klantspecificatie waarbij onze ruime ervaring in het verwerken van de meest gangbare kunststoffen een pre is. Veel gebruikte materialen zijn HDPE en PP.

RVS of Aluminium

Voor luchtbehandeling en afzuiging zijn in sommige gevallen luchtkanalen van RVS of Aluminium interessant, zeker voor de grote diameters. In het engineeren en monteren hiervan hebben we veel ervaring en alle benodigde gereedschappen voorhanden om ter plaatse delen pas te kunnen maken.

Op locatie kunnen we deze materialen ook lassen.