Suskasten

AZ Techniek kan het gehele traject, van advies tot aan engineering en van productie tot aan montage voor een groot aantal kunststof leidingsystemen compleet op maat verzorgen. AZ Techniek kan onder meer kunststof suskasten voor ventilatoren leveren. De kunststof suskasten worden vervaardigd uit kunststof sandwichpanelen die door hun zeer hoge stijfheid uitstekend geluid dempen. Daarnaast is ook het dak van de omkasting, dat bestaat uit GVK, voorzien van geluiddempend materiaal en wordt de lucht toe- en afvoer voor het koelen van de ventilatormotor voorzien door speciale rvs-schoepenroosters. Naast productie, levering en montage, kunnen wij ook onderhoudswerkzaamheden verrichten aan kunststof suskasten.

Kunststof suskasten vervaardigd uit sandwichpanelen

AZ Techniek heeft een suskast in het programma waarvan het dak eenvoudig is te verwijderen zodat onderhoud en controle eenvoudig uitvoerbaar is.

De wanden zijn uit sandwichpanelen vervaardigd welke voldoende demping hebben zonder extra isolatie. Het dak heeft een piramidevorm zodat dit schoon blijft en licht uitgevoerd kan worden.

Door de bouwwijze zijn de wanden ook uitermate geschikt om een sproeiwatervoorziening op te nemen.