Lavafilters

Lavafilters kunt u verkrijgen bij AZ Techniek. AZ Techniek is het ideale bedrijf voor de engineering, productie, levering en montage van geurbehandelingssystemen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, klantgerichte service en een concurrerende prijs.

Kunststof lavafilters van HPE en GVK

AZ Techniek heeft een groot aantal oplossingen voor de geurbehandeling van stankoverlast en/of kwalijke dampen zoals speciale kunststof lavafilters. Deze lavafilters worden door ons vervaardigd uit HPE en GVK en zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere maatvoering. De kunststof lavafilters kunnen tevens door ons naar wens worden voorzien van een aluminium railing of kooiladder.

 

Lavafilters zijn biologische filters welke als dragermateriaal voor de bacteriën lavastenen hebben. Veelal worden lavafilters vervaardigd in HDPE en GVK en voorzien van een aluminium railing en kooiladder.

Lavafilters worden op locatie opgesteld en indien mogelijk aansluitend gevuld met lavastenen. Door het gewicht van de vulling is het verankeren van de lavafilters niet meer nodig.

Lavafilters worden standaard voorzien van een luchtin- en uitlaat, een sproeisysteem en een percolaat afvoer. Het beloopbare dak is voorzien van een vulopening met inspectiedeksel voor het sproeisysteem.

Wij geven u met genoegen advies over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden en zorgen ervoor dat u alleen de meest geschikte lavafilter krijgt geleverd. Al onze kunststof lavafilters worden op locatie geplaatst en gevuld met de juiste hoeveelheid lavastenen. Ook kunnen wij aansluitend leidingwerk, ventilatoren en geluiddempende omkastingen leveren en monteren. Ook op het gebied van onderhoud bent u bij AZ Techniek aan het juiste adres.

De mogelijkheden voor kunststof lavafilters

AZ Techniek is de ideale leverancier van kunststof lavafilters. Bel vandaag nog naar +31 (0)412 610 486 en vraag naar de mogelijkheden.