Kokosfilters

AZ Techniek verzorgt voor u standaard kokosfilters of filters op maat. Wij verzorgen het transport en het installeren van het filter. Het filter wordt door ons meteen gevuld met kokosvezels. Onze kokosfilters worden geplaatst door vakkundige monteurs. Wij verzorgen het leeghalen van een filter en voeren eventuele reparaties uit.

Open, gesloten of stapelbare kokosfilters

Wij bieden drie verschillende soorten filters die bij plaatsing egaal met kokosvezels gevuld worden. De voordelen zetten wij voor u overzichtelijk op een rijtje:

  • Open filters: dit type filter is prijstechnisch aantrekkelijk en gemakkelijk in onderhoud en controle.
  • Gesloten filters: dit type filter zorgt voor een beter geregelde bedrijfsvoering doordat het weer nagenoeg geen invloed meer heeft op de goed blijvende werking.
  • Stapelbare filters: een in eigen beheer ontwikkeld filter dat goed werkt voor een ruim oppervlak maar zelf maar een kleine ruimte in beslag neemt. Ieder filter is een volledig zelfstandig filter.

Wij verzorgen ook een aansluitend leidingsysteem, ventilatoren en omkastingen.

Heeft u vragen?

De mogelijkheden van onze verschillende kokosfilters zijn groot. Wij adviseren u graag via ons nummer +31 (0)412 610 486. Voor informatie kunt u terecht op onze site en daar kunt u het digitaal formulier naar ons opsturen. U krijgt van ons altijd zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag.

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%
N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding