Filtermaterialen

AZ Techniek levert voor biologische geurfilters, biologische wassers en chemische wassers de benodigde filtermaterialen, voor nieuwe installaties en voor vervanging bij bestaande systemen.

Biologische filtermaterialen

AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd op het gebied van biologische filtermaterialen. Onze ervaring en controle op dit gebied heeft uitgewezen dat het rendement met dit materiaal op lange termijn zeer goed is.

Biologische filtermaterialen professioneel laten plaatsen

Biologische filtermaterialen gebruiken wij voor verschillende toepassingen. Wij plaatsen onder andere geurfilters met kokosvezels of lavastenen, of wortelhout en Franse zeeden schors. Wij zorgen er ook voor dat filters leeggehaald worden en voeren het materiaal op een verantwoorde manier af. Het hervullen van de filters gaat in een moeite door!

Het inbrengen van de biologische filtermaterialen gebeurt door onze specialisten op een efficiënte wijze en eventuele extra werkzaamheden worden door ons verzorgd. Wij beschikken over eigen transportmogelijkheden waardoor wij voor u zeer flexibel kunnen werken. Zo weet u zeker dat het op een correcte en professionele wijze gedaan wordt.

Voor de biologische en chemische wassers hebben we Pall-ringen en foliepakket in het programma. PP foliepakket is een alternatief voor Pall-ringen en is in verschillende uitvoeringen op maat leverbaar.

Een milieubewuste keuze

Het gebruik van biologische filtermaterialen in uw huis of onderneming is een (milieu)bewuste keuze. Wij staan u vanzelfsprekend bij in het kiezen van de juiste materialen.