Pall ringen

AZ Techniek is specialist in geurbehandeling en filtering en heeft veel ervaring met het plaatsen van Pall ringen. Wij hebben veel expertise in huis op het gebied van de juiste keuze Pall ring. De ringen zijnhoog chemisch bestand en kunnen ook vrij hoge temperaturen aan. Onze monteurs en specialisten adviseren u graag.

Types

Wij bieden u verschillende types Pall ringen. Zo leveren we ze in kunststof, metaal en keramiek. Een veel toegepaste Pall ring is uit PP vervaardigd welke een zeer goede chemische bestendigheid heeft en een vrij hoge temperatuur aankan. Onze Pall ringen kunnen ook in PE en in PVDF geleverd worden. De ringen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Het plaatsen van een aantal Pall ringen zorgt voor een groot hecht- en contactoppervlak om vuil af te voeren. Naast het plaatsen van Pall ringen kunnen wij u ook bijstaan bij het gebruik van andere filtermaterialen of geurbehandeling.

Contact

Het gebruik van Pall ringen in o.a. chemische wassers is een efficiƫnte uitkomst om te zorgen voor een goed contactoppervlak. Voor meer informatie over onze gunstige tarieven kunt u een e-mail sturen naarinfo@aztechniek.nl. Ook kunt u telefonisch reageren op +31 (0)412 610 486. Voor vragen of een prijsindicatie kunt u ook ons digitaal formulier opsturen.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding

Contact opnemen

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha