Lavastenen

AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van biologische filters, waaronder filters met lavastenen. Wij bieden de mogelijkheid om de filters zo te maken en te plaatsen dat ze perfect zijn voor uw klantspecifieke situatie. Alle bijkomende zaken worden daarnaast door ons verzorgd, waardoor het ongemak zo klein mogelijk is.

Lavastenen uit het Eifel gebergte

Onze lavafilters worden vervaardigd uit HPE en GVK. De lavastenen worden gewonnen in het Eifel gebergte in Duitsland. Deze lavastenen zijn speciaal voor het doel geselecteerd en worden op maat gezeefd en gewassen om het stof van het breken uit te spoelen.

De HPE lavafilters en GVK lavafilters bestaan o.a. uit een beloopbaar dak, antislip, een sproei-installatie, een kunststof roostervloer en een kooiladder. Een lining wordt eventueel bij GVK lavafilters aangebracht. Het vervoeren, plaatsen en vullen van het filter wordt door AZ Techniek geregeld. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid lavastenen in het filter terecht komt. Het filter wordt over het algemeen gevuld met drie lagen lavastenen van grof naar  fijn.

Persoonlijk en deskundig advies

De mogelijkheden van de verschillende lavafilters met lavastenen zijn groot. Wij adviseren u graag telefonisch voor de juiste keuze op tel. +31 (0)412 610 486. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website bij ons digitaal formulier.

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding

Contact opnemen

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha