Kunststof tanks

Voor het installeren van kunststof tanks kan AZ Techniek veel voor u betekenen. Wij ontwerpen en vervaardigen de opslagtanks zelf waardoor wij klantspecifiek kunnen werken. Wij kennen onze producten door en door en kunnen u betrouwbaar adviseren over de diverse mogelijkheden.

Kunststof tanks volgens de DVS-richtlijnen

Onze kunststof tanks worden gemaakt uit wikkelbuis en plaat geheel volgens de DVS richtlijnen (DVS 2205). Wij vervaardigen verschillende modellen. Daarnaast zijn er specifieke aanpassingen mogelijk voor uw specifieke situatie.

  • Een kleine greep uit de mogelijkheden:
  • enkelwandig of dubbelwandig
  • montage roerwerk
  • toevoeging vulstation

Naast het leveren van kunststof tanks voor opslag is AZ Techniek ook deskundig op het gebied van engineering en het aanleggen van kunststof leidingsystemen en apparatenbouw. Wij staan graag voor u klaar voor betrouwbare oplossingen op technisch gebied binnen uw bedrijf of woning.

Ontvang meer informatie over kunststof tanks

Voor meer informatie over onze kunststof tanks kunt u ons digitaal formulier invullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Indien u een uitgebreide vraag heeft kunt u ook bellen naar +31 (0)412 610 486. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden van onze in eigen beheer vervaardigde opslagtanks.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding