Kunststof suskasten

Kunststof suskasten voor ventilatoren kunt u volledig naar wens laten leveren en monteren door AZ Techniek. AZ Techniek levert onder andere kunststof leidingsystemen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze vele verschillende mogelijkheden.

Kunststof suskasten vervaardigd uit sandwichpanelen

AZ Techniek kan het gehele traject, van advies tot aan engineering en van productie tot aan montage voor een groot aantal kunststof leidingsystemen compleet op maat verzorgen. AZ Techniek kan onder meer kunststof suskasten voor ventilatoren leveren. De kunststof suskasten worden vervaardigd uit kunststof sandwichpanelen die door hun zeer hoge stijfheid uitstekend geluid dempen. Daarnaast is ook het dak van de omkasting, dat bestaat uit GVK, voorzien van geluiddempend materiaal en wordt de lucht toe- en afvoer voor het koelen van de ventilatormotor voorzien door speciale rvs-schoepenroosters. Naast productie, levering en montage, kunnen wij ook onderhoudswerkzaamheden verrichten aan kunststof suskasten.

Kunststof suskasten op maat gemaakt

AZ Techniek produceert, levert en monteert kunststof suskasten volledig op maat voor iedere klant. Hebt u interesse in kunststof suskasten van AZ Techniek? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)412 610 486.

Naast kunststof suskasten, leveren wij ook tal van andere leidingsystemen op maat.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding