Kunststof scrubbers

Kunststof scrubbers van topkwaliteit laat u op maat leveren door AZ Techniek. AZ Techniek produceert, levert en monteert diverse geurbehandelingssystemen voor verschillende toepassingen. Wij leveren u het product dat volledig aansluit op uw wensen en eisen.

Biologische en chemische kunststof scrubbers

AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd op het gebied van geurbehandeling. Wij hebben een groot aantal systemen in ons aanbod. Wij kunnen maatwerk leveren en ook de volledige montage verzorgen. AZ Techniek kan u onder meer diverse soorten kunststof scrubbers leveren. Zowel biologische als chemische scrubbers zijn bij ons verkrijgbaar als horizontale kruisstroom of verticale tegenstroom variant. Daarnaast kunnen wij meerdere scrubbers achter elkaar schakelen (meertrapswasser) en al onze scrubbers worden voorzien van een filterpakket. Wij geven u uiteraard graag advies over de verschillende mogelijkheden. Op onze speciale engineering afdeling kunnen wij de kunststof scrubbers zelfs helemaal naar wens voor u ontwerpen en ontwikkelen. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van een product dat perfect geschikt is voor uw toepassing.

Oneindig veel mogelijkheden

AZ Techniek kan kunststof scrubbers op maat leveren en monteren. Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u met ons in contact komen via telefoonnummer +31 (0)412 610 486. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding