Kunststof gaswassers

Op zoek naar kunststof gaswassers van topkwaliteit? AZ Techniek levert en monteert al jarenlang de meest uiteenlopende geurbehandelingssystemen van de meest aansprekende kwaliteit. Voor zowel afvalwaterzuiveringen als industriële toepassingen vindt u bij ons het ideale systeem tegen een concurrerende prijs.

Kunststof chemische en biologische gaswassers

Een van de vele geurbehandelingssystemen die u bij AZ Techniek op maat kunt verkrijgen zijn de kunststof gaswassers. AZ Techniek ontwikkelt, produceert, levert en monteert zowel chemische als biologische gaswassers, die worden vervaardigd uit HPE of PP. Onze kunststof gaswassers kunnen worden geleverd in twee verschillende uitvoeringen: horizontale kruisstroom gaswassers en verticale tegenstroom gaswassers. Onze ervaren en deskundige medewerkers geven u met genoegen advies over wat voor type gaswasser het beste past bij uw toepassing. Bovendien is het mogelijk om meerdere gaswassers achter elkaar te monteren (meertrapswasser). De gaswassers worden voorzien van een filterpakket uit Pall ringen of een foliepakket. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u de perfecte gaswasser geleverd krijgt.

Gaswassers voor iedere toepassing

AZ Techniek levert voor iedere toepassing de ideale kunststof gaswassers. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan vandaag nog naar +31 (0)412 610 486 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Op onze website kunt u vinden welke andere geurbehandelingssystemen wij u kunnen leveren.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding