Kunststof apparatenbouw

AZ Techniek heeft veel expertise in huis op het gebied van het fabriceren van kunststof apparatenbouw.
Tijdens het proces vanaf het eerste gesprek met u tot aan de uiteindelijke montage waarborgen wij kwaliteit en efficiƫntie bij het vervaardigen van kunststof apparatenbouw. De werkzaamheden worden verricht door onze ervaren en gespecialiseerde werknemers. Wij werken flexibel omdat wij beschikken over eigen vervoersmogelijkheden. Bovendien onderhouden wij zeer goede contacten met onze leveranciers.

Apparatenbouw
Ons bedrijf staat garant voor hoogwaardige engineering, productie en montage op het gebied van kunststof apparatenbouw, waaronder Doseerkasten, Opslagtanks en gaswassers .

Daarnaast verzorgen wij ook kunststof leidingsystemen. Kortom, het gehele traject voor de fabricage en montage kunt u met een gerust hart overlaten aan AZ Techniek.

Wij werken klantspecifiek, dat wil zeggen dat wij luisteren naar uw wensen en u een duidelijk advies geven. Wij zorgen ervoor dat de overlast en het ongemak die gepaard gaan met technische werkzaamheden tot een minimum beperkt blijven. In onze werkplaats prefabriceren we de materialen en kunnen deze dan gemakkelijk op locatie monteren.

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van kunststof apparatenbouw kunt u mailen naar info@aztechniek.nl of telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)412 610 486. Opmerkingen of vragen kunt u via ons digitaal formulier sturen.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding