Reacties klanten

Hieronder ziet u enkele reactie’s van onze klanten.

“Wij zijn heel tevreden over de kokosvezels. De piste ligt er heel goed bij. Ik heb het al heel veel mensen aangeraden. Top product!”

“Ik heb destijds de kokosvezels onder laten werken met een spitmachine. Dit ging echt prima. Nadien kwamen hier en daar wel nog wat plukken tevoorschijn. Deze zijn er in de loop van de tijd ingereden. Nu een mooie bak waar je aan de oppervlakte eigenlijk geen vezel meer zien. Ik kan de bak nu ook licht slepen. Een van mijn stalklanten rijdt op hoger niveau en heeft speciaal voor de condities van de bak voor mijn stal gekozen. We zitten hier wel wat droog waardoor de vezel met droog weer soms wat naar boven kwam. Nu heb ik de bak ook voorzien van een sproei installatie. De combinatie van vochtig houden en jullie kokosvezel maakt het tot een bak waar menigeen jaloers op is!”

“We zijn met z’n drieën ongeveer 2 uur bezig geweest met verdelen, en 2 uur met het frezen wat best goed ging, daarna hebben we met de auto de bak weer aangereden want het was wel een beetje een maanlandschap geworden en hebben we de grote dellen weg geharkt. Daarna nog gesleept wat gelukkig nog goed te doen was, we hebben er nog veel bovenop liggen maar dat rijden we er vanzelf wel in denk ik. Ook heb ik hem al uitgeprobeerd en het reed heel goed!”

“Daarna goed vastgereden Toen in de bak gaan rijden (paard). Verschil was al goed te merken. Bodem was al stuk beter geworden. In ieder geval zal het nog even duren voor al kokos er door gemengd is. De bodem draagt nu al een stuk beter.”

“De bodem is super. Vooral met rijden. Met longeren trappen ze er wel iets doorheen. Maar dat is logisch. ik ben noch steeds bezig met af en toe pluizen en dan weer vast rijden. We zijn heel tevreden met bodem. Als we geweten hadden dat de bodem zo ging dragen hadden we het veel eerder gedaan. De bodem veert gewoon. We weten nog niet hoe de bodem zich houd met zware regenval. Met sproeien droogt hij zo weer op ook al staat er water in. Even afwachten dus.”

“Wij zijn erg tevreden. De bak was heel los en zwaar en is nu prima.”