HDPE vetafscheiders

HDPE (high density poly ethyleen) vetafscheiders zijn op maat te leveren door AZ Techniek. AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en montage van filtermaterialen en kan voor iedere toepassing het ideale product leveren. Wij garanderen u een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

HDPE vetafscheiders van hoogwaardige kwaliteit

AZ Techniek levert filtermaterialen van zeer hoogwaardige kwaliteit voor diverse toepassingen. U kunt bij AZ Techniek onder andere hoogwaardige HDPE vetafscheiders verkrijgen. Deze materialen kunt u bij ons in een groot aantal maten en uitvoeringen verkrijgen en zijn ook op maat door ons te engineeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote vakkundigheid, kunnen wij u uitstekend adviseren over uw aankoop en wij zorgen er tevens voor dat u de vetafscheider krijgt geleverd die het meest geschikt is voor uw toepassing. Ook de montage op locatie en het onderhoud van de HDPE vetafscheiders kan door ons worden uitgevoerd.

Vragen? Neem contact met ons op!

HDPE vetafscheiders zijn op maat leverbaar door AZ Techniek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die AZ Techniek u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)412 610 486.

Bekijk op onze website ook eens welke vele andere filtermaterialen wij leveren en monteren.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding