HDPE lavafilters

HDPE (hoge dichtheid polyetheen) lavafilters worden op maat geproduceerd, geleverd en gemonteerd door AZ Techniek. AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd op het gebied van geurbehandeling, filtermaterialen en leidingsystemen. Voor ieder van deze takken leveren wij onze klanten machines van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

HDPE lavafilters voorzien van railing of kooiladder

AZ Techniek heeft een ruim aanbod aan geurbehandelingssystemen voor de bestrijding van stankoverlast en/of kwalijke dampen die een gevaar kunnen vormen voor mens en milieu. Zo kunt u bij ons onder meer HDPE lavafilters verkrijgen. Deze filters zijn bij ons verkrijgbaar in iedere maat en worden veelal voorzien van een aluminium railing of kooiladder. Uiteraard geven wij u graag deskundig advies over uw aankoop, zodat u de ideale filter voor uw toepassing bestelt. Naast de productie en levering van de HDPE lavafilters, kunnen wij deze ook op locatie plaatsen en vullen met de juiste hoeveelheid lavastenen. Bovendien is de levering en montage van aansluitend leidingwerk, ventilatoren en geluiddempende omkastingen ook geen enkel probleem voor ons. Uiteraard staan wij in de toekomst ook voor u klaar voor eventueel onderhoud aan uw filter.

HDPE lavafilters op maat gemaakt

HDPE lavafilters zijn in iedere gewenste afmeting verkrijgbaar bij AZ Techniek. Voor meer informatie over onze producten of ons bedrijf, belt u naar +31 (0)412 610 486.

Wij kunnen u ook uitstekend helpen bij de levering en montage van kunststof leidingsystemen en filtermaterialen.

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%
N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding