Gaswassers

AZ Techniek adviseert u deskundig op het gebied van het plaatsen van gaswassers, of scrubbers, in uw bedrijf, zowel over de toepassing van chemische als biologische gaswassers. Wij hebben veel ervaring bij de selectie van de juiste gaswasser. In de industriële sector plaatsen we vaak chemische wassers en in de vee-industrie gaat het ook om de toepassing van biologische gaswassers.

Gaswassers vervaardigd uit HPE en PP

Onze gaswassers worden vervaardigd uit kunststof zoals HPE en PP. De gaswassers bevatten een filterpakket bestaande uit Pall ringen of een foliepakket.

Een greep uit onze ontwerpen:

  • Horizontale kruisstroom gaswassers
  • Verticale tegenstroom gaswassers
  • Meertrapswasser

Onze biologische varianten breken het verontreinigde waswater biologisch af. De chemische gaswassers maken gebruik van toegevoegd zuur of loog om de componenten om te zetten. Benieuwd welke gaswassers het meest geschikt zijn voor uw situatie? Neem vandaag nog contact met ons op en wij voorzien u van professioneel advies.

Advies op maat

AZ Techniek kan veel voor u betekenen als het gaat om de juiste gaswassers in uw installatie en maakt graag voor u een vrijblijvende offerte. Voor vragen staan wij telefonisch voor u klaar op +31 (0)412 610 486. U kunt ons nu nog gemakkelijk contacteren via ons digitaal formulier. Bij ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%
N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding