Pall ringen

AZ Techniek is specialist in geurbehandeling en filtering en heeft veel ervaring met het plaatsen van Pall ringen. Wij hebben veel expertise in huis op het gebied van de juiste keuze Pall ring. De ringen zijn hoog chemisch bestand en kunnen ook vrij hoge temperaturen aan. Onze monteurs en specialisten adviseren u graag.

Verschillende soorten Pall ringen

Wij bieden u verschillende types Pall ringen. Zo leveren we ze in kunststof, metaal en keramiek. Een veel toegepaste Pall ring is uit PP vervaardigd welke een zeer goede chemische bestendigheid heeft en een vrij hoge temperatuur aankan. Onze Pall ringen kunnen ook in PE en in PVDF geleverd worden. De ringen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Het plaatsen van een aantal Pall ringen zorgt voor een groot hecht- en contactoppervlak om vuil af te voeren. Naast het plaatsen van Pall ringen kunnen wij u ook bijstaan bij het gebruik van andere filtermaterialen of geurbehandeling.

  • Voor de gaswassers leveren we Pall-ringen in diverse materialen en afmetingen.
  • Materiaal PP, RVS of keramiek zijn leverbaar in de maten 10 t/m 90 mm.
  • Pall-ringen worden geleverd in zakken van 100 of 1000 liter.

Efficiënte uitkomst voor goed contactoppervlak

Het gebruik van Pall ringen in o.a. chemische wassers is een efficiënte uitkomst om te zorgen voor een goed contactoppervlak. Voor meer informatie over onze gunstige tarieven kunt u telefonisch reageren op +31 (0)412 610 486.