Kokosvezels (Helaas momenteel niet leverbaar)

AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van biologische filters, waaronder kokosfilters met kokosvezels. Wij bieden de mogelijkheid om de filters zo te vervaardigen en te plaatsen dat ze perfect werken voor uw klantspecifieke situatie. Alle bijkomende zaken, zoals transport en aansluitend leiddingwerk kunnen ook door ons worden verzorgd.

Open, gesloten of stapelbare filters met kokosvezels?

Onze kokosfilters bestaan uit open, gesloten of stapelbare filters met kokosvezels.

  • Open filters: prijstechnisch sterk en gemakkelijk in onderhoud en controle.
  • Gesloten Filters: beter geregelde bedrijfsvoering door onafhankelijkheid weer.
  • Stapelbare filters: werken perfect op een beperkte ruimte.

De 100 % zuivere kokosvezels worden geïmporteerd uit o.a. Sri Lanka, India en Ghana. De kwaliteit van de vezels is in het verleden altijd zeer constant en hoog gebleken. De lange en dikke vezels zijn het meest geschikt als filtermateriaal; onze vezels voldoen hieraan. Het vervoeren, plaatsen en vullen van het filter wordt door AZ Techniek verzorgd. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat kokosvezels egaal over het filter verspreid worden voor optimale werking.

Kwaliteit
Kokosvezels is een natuurproduct en in vele kwaliteiten leverbaar. Kokosvezels zonder kwaliteitsaanduiding zegt net zoveel als bijv. hout.

AZ Techniek importeert kokosvezels rechtstreeks uit Sri Lanka en India en kan daardoor de juiste kwaliteit hanteren. Hiervoor wordt de levering bij het verladen gecontroleerd door SGS en door hun wordt de container geseald en hebben ze toezicht tot en met het laden op de boot.

Deze kokosvezels brengen we op de markt onder de naam AZ Biofill Kokosvezels.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden van de verschillende kokosfilters met kokosvezels zijn veelzijdig. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)412 610 486. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website bij ons digitaal formulier. Alle medewerkers van AZ Techniek hebben veel verstand van de toepassingen van kokosvezels.