Doseerkasten

AZ Techniek heeft met haar ervaring en kennis een eigen ontwerp vervaardigd voor doseerkasten in kunststof sandwichpanelen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de doseerkasten vakkundig geplaatst worden. Hieraan gaat een proces vooraf van engineering en productie waarbij wij rekening kunnen houden met uw specifieke situatie!

Specificaties

De doseerkasten huisvesten de gewenste doseerpompen en regelsystemen. Het leidingwerk wordt uit de gebruikelijke kunststoffen vervaardigd. Meer informatie vindt u op onze website. Onze kasten zijn erg strak en hebben een hoge isolatiewaarde. De doseerkasten kunnen we voorzien van vorstbeveiliging en verlichting. Zo is de installatie het hele jaar gemakkelijk te onderhouden en kost dit systeem beduidend minder energie door de vorstbeveiliging!

Aanvraag offerte

Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte voor doseerkasten in uw installatie kunt u contact met ons opnemen via info@aztechniek.nl of door op onze website het digitaal formulier in te vullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)412 610 486. Voor kunststof leidingsystemen en apparatenbouw van A tot Z kunt u rekenen op AZ Techniek!

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding

Contact opnemen

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha