Doseerkasten

AZ Techniek heeft met haar ervaring en kennis een eigen ontwerp vervaardigd voor doseerkasten in kunststof sandwichpanelen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de doseerkasten vakkundig geplaatst worden. Hieraan gaat een proces vooraf van engineering en productie waarbij wij rekening kunnen houden met uw specifieke situatie! Laat ons uw wensen weten en wij realiseren ze voor u.

Doseerkasten en regelsystemen met een hoge isolatiewaarde

De doseerkasten huisvesten de gewenste doseerpompen en regelsystemen. Het leidingwerk wordt uit de gebruikelijke kunststoffen vervaardigd. Meer informatie vindt u op onze website. Onze kasten zijn erg strak en hebben een hoge isolatiewaarde. De doseerkasten kunnen we voorzien van vorstbeveiliging en verlichting. Zo is de installatie het hele jaar gemakkelijk te onderhouden en kost dit systeem beduidend minder energie door de vorstbeveiliging! Ook voor onderhoud maakt u gebruik van onze expertise en ervaring.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte voor doseerkasten in uw installatie kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)412 610 486. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Voor kunststof leidingsystemen en apparatenbouw van A tot Z kunt u rekenen op AZ Techniek!

Andere bezoekers bekeken:
%%LinkStructuur1%%
N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding