Biologische filtermaterialen

AZ Techniek heeft zich gespecialiseerd op het gebied van biologische filtermaterialen. Onze ervaring en controle op dit gebied heeft uitgewezen dat het rendement met dit materiaal op lange termijn zeer goed is. Een resultaat waar wij trots op zijn!

Biologische filtermaterialen professioneel laten plaatsen

Biologische filtermaterialen gebruiken wij voor verschillende toepassingen. Wij plaatsen onder andere geurfilters met kokosvezels of lavastenen, of wortelhout en Franse zeeden schors. Wij zorgen er ook voor dat filters leeggehaald worden en voeren het materiaal op een verantwoorde manier af. Het hervullen van de filters gaat in een moeite door!

Het inbrengen van de biologische filtermaterialen gebeurt door onze specialisten op een efficiënte wijze en eventuele extra werkzaamheden worden door ons verzorgd. Wij beschikken over eigen transportmogelijkheden waardoor wij voor u zeer flexibel kunnen werken. Zo weet u zeker dat het op een correcte en professionele wijze gedaan wordt.

Een milieubewuste keuze

Het gebruik van biologische filtermaterialen in uw huis of onderneming is een (milieu)bewuste keuze. Wij staan u vanzelfsprekend bij in het kiezen van de juiste materialen. Voor advies kunt u ons bereiken op +31 (0)412 610 486. Uitgebreidere informatie vindt u ook op onze site waar u ons meteen een bericht kunt sturen door het contactformulier in te vullen.

Andere bezoekers bekeken:

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding