Biofilters

Voor het adviseren en monteren van biofilters in uw bedrijf is AZ Techniek het aangewezen bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen en het onderhoud aan biologische geurfilters. De combinatie van onze kennis en onze speciale uitrusting maken dat wij alles in huis hebben om de biofilters voor u te verzorgen.

Soorten filters

Wij hebben verschillende soorten biofilters in ons assortiment. Zo plaatsen wij bij afvalwaterzuiveringen vooral biologische geurfilters, zoals kokosfilters en lavafilters.

Kokosvezels worden door ons egaal aangebracht in het filter en bij de lavafilters doseren wij de juiste hoeveelheid lavastenen. Aan AZ Techniek wordt regelmatig gevraagd om op maat gemaakte filters te vervaardigen. Onze ervaring op dit gebied maakt dat wij ook op locatie filters kunnen aanpassen en inrichten. Montage levert zo geen enkele vertraging op. Transport van de biofilters en aansluitende materialen nemen wij voor onze rekening.

Advies

Wij adviseren u graag in de keuze van de juiste biofilters. Stuur een e-mail naar info@aztechniek.nl en wij beantwoorden uw vragen over bijvoorbeeld biofilters. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)412 610 486. Via de website kunt u ook meteen het digitaal formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

N

No-nonsense mentaliteit

N

Flexibele partner

N

Juiste prijs-kwaliteits verhouding

Contact opnemen

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha